Vi anordnar föreläsning ihop med PA!

Publicerad 2016-11-21 12:51:00 i Sittningar, medlemskvällar & andra aktiviteter,

På onsdag den 23/11 i samband med PAs arbetsmarknadsdag har vi fixat en föreläsning för alla i HiP & PA.

Vi kan stolt presentera Ola Berggren som klockan 14.00 kommer hålla sin förläsning i Valhall.

Ola är beteendevetare och har sedan 20 år tillbaka arbetat med att utveckla individer, verksamheter och att bygga positiva arbetsplatser. Han har jobbat både nationellt och internationellt som personaldirektör, rektor och vd. Numera utvecklar han organisationer och verksamheter, hjälper till att bygga positiva och lönsamma arbetsplatser, där fokus ligger på att optimera prestationen. Han coachar även koncernledningar, stöttar ishockeyspelare i NHL, han har jobbat med över 200 idrottsmän/kvinnor samt närmare tio elitlag. Ola ingår i flera nätverk med skickliga konsulter bland annat Beta, Competenskompagniet och Edvisor. Han är också sedan 2010 anställd som psykologisk tränare åt Svenska Ishockeyförbundet där han är ansvarig för juniorverksamheten med störst fokus på 16 och 17 landslaget. Han är också HR-ansvarig 75% i Winn Hotel Group med 800 medarbetare. Ola Berggren här även författare och har skrivit boken ”Ledarskap på sandlådenivå” som 2006 blev nominerad till årets ledarbok. I december 2008 kom talboken ”Stå inte i vägen för din egen förmåga” med Rolf Lassgård som inläsare. I april 2010 så kom också boken ”Ledarskap på apstadiet ut”. Den boken blev 2010 utsedd till årets HR-bok. I april 2015 kom hans nionde bok ut. ”Alla behöver en mentor”.

” En stor del av min verksamhet handlar om att inspirera andra människor att må bra och att tro på sig själva.” -Ola Berggren

 

Medlemsförmåner

Publicerad 2016-11-16 18:03:53 i För medlemmar,

Medlemskort hos oss kostar 200 kr för 8 terminer och det är för er som läser något av våra program, Hälsopedagog och Idrottsvetare. Vi har också stödmedlemskap för er studenter som inte läser något av våra program men ändå vill ta del av våra förmåner, det kostar 100 kr och gäller 1 år. Medlemsskapen köper ni av oss, genom att maila till oss här: ordforande@halsoidrottsprofilen.se eller viceordforande@halsoidrottsprofilen.se.
 
Vilka förmåner är det vi har? Det tänkte jag nu berätta lite om!
 
Hälsostudion: 12 månaderskort för 200 kr/mån på autogiro samt att du kan frysa de i 2 månader.
Korpen: 20 %  på 12 månadskort för studenter, 200 kr för ett månadskort (Gäller både gym och gruppträning), 800 kr för 4 månader (Gäller både gym och gruppträning) och 15 % på månadskort för crossfit.
Proteinbutiken: 20 % på nutritech.
Söders Källa: 25 % på träningskort och 15 % på evenemang som är kopplat till hälsa.
 
För att ta del av dessa erbjudanden krävs att ni visar vårat medlemskort.
 
 

Om

Min profilbild

Vi är HIP som är en studentföreing för hälsopedagoger, idrottsvetare och folkhälsostrateger på Högskolan i Gävle. Gröna Kramar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela