Insparken 2016!

Publicerad 2016-09-14 10:18:12 i Inspark,

Insparken för höstterminen är nu avslutad och det har varit 2 helt fantastiska veckor och en bra uppladdning innan studierna drar igång. I år hade vi inte bara idrottsvetare utan också folkhälsostrateger som är ett nytt program här på högskolan. Det var ett härligt och taggat gäng som medverkade under insparken och vi hoppas att vi ser er som phaddrar till vintern.
 
Vi phaddrar som skulle vara med började insparken med en utbildning på måndagen i skolan. En hel dag med ämnen som alkohol, droger, HLR, konflikter mm. På kvällen laddade vi upp för en phadderupptakt.
 
På onsdagen var det dags för introduktion med de nya studenterna, det blev info om insparken, lagindelning, lagsånger och första utekvällen i NV-tältet. Lagen för i år var Indianer & Cowboys.
Under insparken hade vi både dagsaktiviteter och kvällsaktiviteter. På dagarna spelade vi brännboll, såpabandy och volleyboll ihop med andra föreingar på högskolan. Såpabandyn tog vi hem vinsten för i år! Stadskamp var också en dagsaktivitet vi hade där det gällde att samla poäng på olika stationer runt om i Gävle stad.
På kvällarna hade vi ibland vissa teman på utklädnad och vi körde olika lekar och ibland sätta ihop ett spex, dikt eller en sång. Varje kväll var det ett lag som vann och en person som hade utmärkt sig lite extra blev kvällens krigare. Teman för kvällarna i år var barnkalas, djungel, sagornas värld, lagtema (indian & cowboys) och flower power.
På fredagen avslutades insparken med en finsittning på Trossen och efter det var de det fest på Kåren. På finsittningen visades filmerna på uppdragen som lagen satt ihop och ett lag utseddes till vinnare. Indianerna vann i år!
 
 

Om

Min profilbild

Vi är HIP som är en studentföreing för hälsopedagoger, idrottsvetare och folkhälsostrateger på Högskolan i Gävle. Gröna Kramar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela