SE HIT! Extrajobb som studentinformatör!

Publicerad 2016-11-10 14:44:02 i För medlemmar,

Vill du ha en bra merit inför framtiden? Vill du planera ditt arbete utifrån vad som passar dig? Vill du träffa nya människor? Vill du utveckla din förmåga att prata inför grupper?

Akademikerförbundet SSR söker nu studentinformatörer till våren! Som studentinformatör jobbar du med klasspresentationer, står i monter och informerar, anordnar aktiviteter, är lokal kontaktperson på just din ort m m. Du äger ditt lärosäte helt enkelt! Läs mer på www.akademssr.se/studentinformator

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till cv@akademssr.se den 20 november! Och vet ni vad? Som en del av Akademikerförbundet SSR:s likabehandlingsarbete har vi valt att ha första delen i rekryteringsprocessen fri från namn, ålder, kön. Det kräver inget extraarbete för dig som söker, utan dina handlingar anonymiseras av vår CV-granskare innan det skickas vidare till studentombudsmännen som sen hör av sig om eventuell intervju! Bra va?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi är HIP som är en studentföreing för hälsopedagoger, idrottsvetare och folkhälsostrateger på Högskolan i Gävle. Gröna Kramar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela